Publications of Angela Mötsch

Journal Article (3)

1.
Journal Article
Posth, C.; Zaro, V.; Spyrou, M. A.; Vai, S.; Gnecchi Ruscone, G. A.; Modi, A.; Peltzer, A.; Mötsch, A.; Nägele, K.; Vågene, Å. J. et al.; Nelson, E. A.; Radzeviciute, R.; Freund, C.; Bondioli, L. M.; Cappuccini, L.; Frenzel, H.; Pacciani, E.; Boschin, F.; Capecchi, G.; Martini, I.; Moroni, A.; Ricci, S.; Sperduti, A.; Turchetti, M. A.; Riga, A.; Zavattaro, M.; Zifferero, A.; Heyne, H. O.; Fernández-Domínguez, E.; Kroonen, G. J.; McCormick, M.; Haak, W.; Lari, M.; Barbujani, G.; Bondioli, L.; Bos, K. I.; Caramelli, D.; Krause, J.: The origin and legacy of the Etruscans through a 2000-year archeogenomic time transect. Science Advances 7 (39), eabi7673, pp. 1 - 13 (2021)
2.
Journal Article
Rageot, M.; Mötsch, A.; Schorer, B.; Gutekunst, A.; Patrizi, G.; Zerrer, M.; Cafisso, S.; Fries-Knoblach, J.; Hansen, L.; Tarpini, R. et al.; Krausse, D.; Hoppe, T.; Stockhammer, P. W.; Spiteri, C.: The dynamics of Early Celtic consumption practices: a case study of the pottery from the Heuneburg. PLoS One 14 (10), pp. 1 - 29 (2019)
3.
Journal Article
Rageot, M.; Mötsch, A.; Schorer, B.; Bardel, D.; Winkler, A.; Sacchetti, F.; Chaume, B.; Della Casa, P.; Buckley, S.; Cafisso, S. et al.; Fries-Knoblach, J.; Krausse, D.; Hoppe, T.; Stockhammer, P. W.; Spiteri, C.: New insights into Early Celtic consumption practices: organic residue analyses of local and imported pottery from Vix-Mont Lassois. PLoS One 14 (6), e0218001 (2019)

Book Chapter (1)

4.
Book Chapter
Mötsch, A.; Rageot, M.; Schorer, B.; Ballmer, A.; Balzer, I.; Bardel, D.; Cafisso, S.; Chaume, B.; Casa, P. D.; Fougère, F. et al.; Fries-Knoblach, J.; Nieszery, N.; Reinhard, W.; Sacchetti, F.; Schäppi, K.; Schreiber, S.; Winkler, A.; Zerrer, M.; Hoppe, T.; Krausse, D.; Stockhammer, C. S. &. P. W.; Mötsch, A.; Rageot, M.; Schorer, B.; Ballmer, A.; Balzer, I.; Bardel, D.; Cafisso, S.; Chaume, B.; Casa, P. D.; Fougère, F.; Fries-Knoblach, J.; Nieszery, N.; Reinhard, W.; Sacchetti, F.; Schäppi, K.; Schreiber, S.; Winkler, A.; Zerrer, M.; Hoppe, T.; Krausse, D.; Spiteri, C.; Stockhammer, P. W.: Essen und Trinken am Mont Lassois in Burgund: neue Erkenntnisse zu Bedeutungen und Funktionen lokaler und importierter Keramik in der frühen Eisenzeit. In: In die Töpfe geschaut: biochemische und kulturgeschichtliche Studien zum früheisenzeitlichen Essen und Trinken, pp. 51 - 112 (Eds. Stockhammer, P. W.; Fries-Knoblauch, J.). Sidestone Press, Leiden (2019)
Go to Editor View